spacer spacer spacer
spacer spacer spacer
spacer Esther Jacobs spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer Wie ben ik? Visie Diensten? Klanten? Samenwerking Bibliotheek Links Contact spacer spacer “Te leven is een gunst,             weten hoe een kunst.” - Toon Hermans
spacer
spacer spacer spacer
spacer
Opdrachtgevers bullet
Opdrachten bullet
Aanbevelingen bullet

aanbevelingen


Ans Weerepas (leerkracht, 42 jaar ervaring in het primair onderwijs):
“Ik heb Esther ervaren als een oorspronkelijk mens met invoelend en luisterend vermogen. Ze speelde met rust, humor en diepgang. Op enig moment gaf Esther aan in nederigheid bij me te zitten. Dit was een eye-opener van de hoogste orde. Mijn proces verliep hierdoor langs lijnen van geleidelijkheid. In evenwicht gehouden door ons samenspel vielen missie en passie op de juiste plek. Het was mijn rijkste ervaring tot nu toe.”

Enny Hoenselaar (bestuurder Woonzorgcentrum Sint Anna Boxmeer):
“Esther Jacobs heeft me geleerd dat je niet moet afgaan op het uiterlijk van een adviseur. Kan deze lieve en tengere vrouw een enorm probleem aan? Ja, door mijn ervaringen met haar zie ik haar als een stevige adviseur. Stevig omdat Esther eerlijk aangeeft wat ze kan en niet kan. Sterk van haar vind ik dat ze je een echt betrokken gevoel geeft en open blijft communiceren, ook wanneer het moeilijk wordt. Haar beste uitdrukking vind ik: " Daar ben ik niet van…" Zouden meer adviseurs moeten doen, maakt de keuze voor een adviseur gemakkelijker!”

Constant Smits van Waesberghe (Constant Effect Coaching)
“Esther heeft de eigenschap in zich om de onbewuste talenten van de ander te laten exploreren en tot bloei te laten komen. Dit doet zij met zo'n charisma dat je soms nog lang kan na genieten van de inspiratie en levensvreugde die zij ten toon spreid. Esther werkt vanuit de kern en die is empathisch, authentiek en met oprechte liefde voor de ander. Het is een bloem die altijd in bloei staat.”

David Gudden (Key accountmanager Smurfit Kappa; deelnemer Workshop: 'Verantwoordelijkheid nemen' uitgevoerd onder leiding van The Conscious Company, als onderdeel van het Talent Development Program)
“Bij Esther Jacobs ervaar je verbinding in het kwadraat! De 'ervaring' op basis van vrijheid te kunnen kiezen is werkelijk subliem. We hebben allemaal van die momenten in ons leven waarin we de regie weer opeisen. Mijn ontmoeting met deze integere, inspirerende en empathische vakvrouw markeert zo'n ommekeer. Bij Esther regent het zonnestralen en vormt zich een regenboog als symbool van een unieke verbinding. Deze ervaring kan ik eenieder van harte aanbevelen, het zou een verplicht onderdeel van ieder Management Development Programma moeten zijn!”

spacer
spacer spacer spacer
  drs. Esther Jacobs | Rijksweg 112a | 6581 ER Malden | Telefoon 06-19806706 | E-mail info@estherjacobs.com  LinkedIn                   Privacyverklaring